Tuesday, January 18, 2011

We all have our secrets and we all have our reasons for hiding them

Astăzi am renunţat la abonament şi mă simt tristă.

Mă rog, mă bucur că măcar acum nu voi mai face costuri suplimentare (ai mei se bucură şi mai mult, ha). Dar numărul ăsta de telefon a auzit atât de multe. A citit atât de multe. A ascultat atâtea începuturi şi atâtea finaluri. Secrete, vise, speranţe, planuri, dorinţe. A fost martor la certuri şi împăcări. La cuvinte şoptite şi tăceri apăsătoare. La poezii şi poveşti citite înainte de culcare. La glume şi lucruri triste. Prea multe lucruri triste. Dar atâtea lucruri frumoase… Mi-a ascultat gândurile pe care mi le-am muşcat de fiecare dată pe buze, ca să nu le dau viaţă. Gânduri pe care doar eu şi el le ştim.

Dar poate e mai bine, poate am nevoie să încep ceva nou, chiar dacă asta înseamnă doar un alt număr de telefon.

Budinca e gata. Mă duc să mă îndulcesc un pic. Am nevoie.

Nu ştiu...

15 comments:

  1. A fost frumos.. s-a terminat, acum ce faci? O iei de la capat :)

    ReplyDelete
  2. Mi-a facut-o aseara a mea mama, si o am la servici. :D

    ReplyDelete
  3. serviciU, cu U, for fuck sake!

    ReplyDelete
  4. well...nu e un lucru chiar asa rau :P eu mi-s pe cartela de cand ma stiu.si imi place tare mult.desi in ultimele 2 zile mi-as fi dorit sa fiu pe abonament,ca am de vorbit cu lumea si mi-a expirat creditul :)) si mi-e jena sa-i cer la tata bani de cartela :-s dar in rest...is foarte ok.ca sunt o groaza de obtiuni foarte faine cu minute,mesaje si alte cacaturi de alea :)) o sa te obisnuiesti tu >:D<

    ReplyDelete
  5. Ah, nu, chiar nu e vorba aici de minute sau chestii de genul. Că nu de asta-mi părea rău, ci de toate conversaţiile pe care le-am avut de pe numărul ăla. Şi toate lucrurile care îl făceau special.
    :)

    ReplyDelete
  6. De acord insa tu esti mai speciala decat acel numar de telefon si sa stii ca vocea ta il facea special. Nu-ti face griji, iti vei aduce aminte mereu de acele conversatii, at least i know someone who will.

    ReplyDelete
  7. Da, îmi voi aduce mereu aminte de acele conversaţii care, din păcate, nu cred că vor mai avea loc.

    Şi sincer... nu cred că vorbim de acelaşi "someone".

    Anonim, cine eşti tu?

    ReplyDelete
  8. Sunt sigur ca vorbim de acelasi "someone", doar ca nu poate nu vrei sa admiti asta, undeva in mintea ta stii ca am dreptate. Daca voiam sa sti cine sunt imi scriam numele but there is no need for that.

    ReplyDelete
  9. Sunt sigură că nu vorbim de acelaşi "someone" pentru că ştiu cine eşti.
    Şi sincer, te înşeli amarnic A.
    A nu de la Anonim, ci de la numele tău de fapt.
    :]

    ReplyDelete
  10. I'm just an old friend of a friend. Numele meu incepe cu A dar nu sunt cine crezi tu. Ti-am citit blogul, scrii frumos and i think i know what he saw into you. Imi pare rau pentru voi si sper sa nu te superi ca am comentat.

    ReplyDelete
  11. Bine atunci. Greşeala mea.
    Să nu îţi pară rău pentru nimic. E de ajuns că-mi pare mie.

    ReplyDelete

Vorbește-mi.