Sunday, October 20, 2019

Catharsis


Photo by Iler Stoe on Unsplash

I frown every time 
something beautiful happens
and I can't bring myself to call
and tell you all about it.

I long to hear your laughter
tangled into mine.

You once said that there were
seven women inside of me –
just know
there isn't a single one
that doesn't terribly miss you.

5 comments:

  1. Mă bucur că te-am regăsit, poate mai târziu decât mi-aș fi dorit, pentru că în ultimul timp, am fost pe aici mai rar decât mi-aș fi dorit. Pentru că îmi place să te citesc, e ca și cum aș păși pe furiș în mine, citindu-mi peste umăr gândurile ascunse dintr-un jurnalul demult pierdut al unui eu care nu mai sunt. Poate de asta nu comentez aici. Sau o fac atât de rar încât nici nu se simte. Doar îți mângâi cu ochii cuvintele și plec știind că am să mă întorc.
    Dar sunt doar o necunoscută, rătăcită printre cuvinte, care știe că, la răspântie de drumuri,a-l alege pe cel corect e mai greu decât dacă ai sta legat la ochi la margine de prăpastie, încercâd sa rezolvi corect un complicat calcul al probabilităților care să îți arate dacă primul pas pe care îl vei face nu va fi sa fie cel gresit...

    ReplyDelete
  2. Îți mulțumesc! Să știi că mă bucur de fiecare dată când văd că mai dă cineva pe aici! :)

    ReplyDelete
  3. Te citesc de mai mulți ani, nu mai știu. Știu doar că mă regăseam și încă mă regăsesc în ce scrii. Mă întorc din când în când pe aici :D

    Aveai la un moment dat ceva cu ”noi nu avem poze împreună, pentru că am preferat să te privesc -nu știu cum- și nu prin lentila vreunui aparat”. Mi-a rămas cumva întipărit în suflet și mi-ar plăcea să mai citesc exact cum era. E ceva ce simt acum și nu pot reda decât prin cuvintele ălea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună! Mereu mă bucur când cineva mai dă pe aici. Simt că am lăsat blogul ăsta în voia întâmplării. Și cu toate astea... oricât timp ar trece, mereu mă întorc la el.

      Nu mai știam exact unde am scris citatul ăla, deși îmi aduceam aminte de el. Daaaar am reușit să îl găsesc! Îți las aici link către postare:

      http://ialmosthadyou.blogspot.com/2013/03/vis-vis-de-cursul-lui-iacob.html?m=0

      Delete
  4. sapte femei si toate sapte
    au mers la lupta, cautand disperate
    oare de ce nu mai pot ele gasi
    sapte barbati si toti sapte
    bagati toti intr-unul
    cu tot cu ele sapte

    ReplyDelete

Vorbește-mi.