Tuesday, April 7, 2015

*Insert here an inspirational quote*


E ca și cum cineva mi-a luat viața în mâini, a ridicat-o deasupra capului și a trântit cu ea de pământ. Numai că în loc să se facă țăndări, s-a încăpățânat să rămână întreagă. Așa că a luat-o din nou și-a aruncat-o cu și mai multă forță de data asta. Și tot așa. Acțiune repetată constant pe durata celui de-al douăzeci și doilea an din viața mea. An care, de departe, a câștigat titlul de cel mai urât an care mi-a fost dat să-l trăiesc până acum. 

N-am pierdut niciodată atât de mult. Sănătatea mea, sănătatea lor, bărbatul pe care l-am iubit până la disperare, prieteni pe care mi-i credeam pentru totdeauna. Și cu toate astea, încă sunt în picioare. Și cu toate astea, rare sunt dățile în care mă simt îngenunchiată. Și-aleg să cred că asta mă definește mult mai mult ca Om decât toate mizeriile care au ales să mi se întâmple. Pe rând? Nu... ar fi fost prea simplu. Deodată. De parcă toate etajele și nivelele la care se desfășoară viața mea s-au vorbit între ele, s-au luat de mână, au numărat până la 3 și-au sărit în gol deodată.

Ei bine, în mai puțin de două luni o să împlinesc 23 de ani. Și-o să se împlinească, de asemenea, și un an de când viața mea a început să se îndrepte spre haos și dezastru. Și uite, că surpriză! Mai pot încă să duc.

6 comments:

  1. Hei, fii puternica si ai grija de tine! Vreau sa fii fericita. Sau cel putin bine. Te imbratisez tare!

    ReplyDelete
  2. Nu, sunt doar o necunoscuta ce-ti iubeste creatiile. Imi furi deseori zambete cu-ale tale postari. Iti doresc doar lucruri minunate si sper sa citesc intr-o zi o carte a carei autoare sa fii tu.

    ReplyDelete
  3. Ooh, sunt surprinsă! Postez destul de rar și nu mă așteptam să mai dea cineva pe aici. Mulțumesc din suflet pentru apreciere, te mai aștept! :)

    ReplyDelete
  4. Nu e singura "anonima" care te citeste si careia ii furi zambete. Take care of you.
    Maria

    ReplyDelete
  5. îți mulțumesc, Anonimă-Maria! lasă-mi o adresă să-ți trimit zâmbetele înapoi atunci când vei avea nevoie de ele. :)

    ReplyDelete

Vorbește-mi.